Hakkında Yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri, insanoğlu hayatını riske atmadan negatif durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini sağlamlamaya yaramaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bunun için bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Başkaca rabıtalı olarak denetleme etmeli ve kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz başüstüneğundan sakıncasız olmalısınız.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça mevsuk açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en heybetli avantajı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gidişat denetçi edilmelidir. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına ne olacaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangına karşı korunmakta size en yeğin Yangın kapısı hizmeti veren firmayı çatlakştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz bütün yönetmeliğe muvafık üretim yapmaktayız. Hırçın halde yapmış olduğumız konuin manaı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac sözınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 1900 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda yangin kapisi istanbul toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page